Pensiunea Casa Vinga Poiana Brasov: Casa Vinga va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in Poiana Brasov, in cadru intim al pensiunii de trei stele. In cadrul restaurantului de 40 de locuri, putem organiza nunti, revelioane, petreceri.
Pensiune
Cazare
Restaurant
Agrement
Galerii imagini
Localizare
 
Cazare in Poiana Brasov Prima pagina >

Localizare

Pensiunea se afla in centrul statiunii montane Poiana Brasov, care se afla la 12km distanta de orasul Brasov.

Despre Poiana Brasov
Poiana Brasov este considerata una din cele mai bune statiuni de munte din Romania, considerand cele 12 partii de schi de dificultati diferite, terenuri de tenis si minigolf, piste de roller skating, saune, piscine acoperite. In excursiile de o zi in jurul Poienii Brasov puteti vizita locurile prin care a trecut Vlad Tepes: Bran si Sighisoara.

Moduri de access

1. Brasov - Poiana Brasov (12km)
Dupa parcurgerea drumului lung de 12 km, la intrarea in statiune, se coboara spre sectorul central al statiunii, iar dupa 200 m se ajunge la un parcaj mare, in marginea caruia este situata statia terminus a liniei de autobuze 20. Continuati drumul drept inainte si la urmatoarea intersectie urmati drumul spre dreapta. In dreapta veti vedea lacul statiunii iar in stanga biserica din lemn. Veti vedea din drum pensiunea, drumul de acces find a doua intrare la dreapta.

2. Risnov - Poiana Brasov (11 km)
Traseul porneste din centrul orasului Risnov si se indreapta spre est pe strada Cetatii. Urcand in lungul Vaii Cetatii, soseaua trece pe langa un popas, apoi pe langa restaurantul Cetate si un strand (1 km de centru). Dupa cei 11 km, se intersecteaza soseaua Brasov - Poiana Brasov. Spre stanga se coboara in Brasov, iar spre dreapta spre Pensiune Casa Vinga. In continuare trebuie urmat traseul 1.

Harta Poiana Brasov
Harta Poiana Brasov
Imagine mare
Detaliu harta
Detaliu harta
- Imagine mare
© 2005-2018 Copyright Vinga SRL
Termeni de utilizare
Functioneaza cu aplicatia LogCazare - www.log.ro
Team building in Poiana Brasov cazare Romania - pensiuni, hoteluri
Cazare Poiana Brasov
Vizitati-ne si pe
SkyTrip
Turism romanesc